знайди себе

знайди себе
забудь про страх
йди до мети
весь світ - твій дах
 
ти сила волі
здатен на більше
зміни свій шлях
не бійся тиші
 
люби,кидай
йди, зупиняйся
і , звісно, довіряй
і, звісно, роздивляйся
 
світ-то краса
а ти частинка
вранішня роса
вечірня павутинка
 
і Всесвіт в серці
в очах надія
думки-люстерце
час дій для мрії
 
повір у себе
відкинь "але"
лиши в душі
дитя мале
 
йди по вогню
повз гір каміння
з любов*ю у кишені
і сонячним промінням