непрочитана книжка

Крізь зачинені двері ти ллєшся
пробиваєш ходи серед стелі
За свободу свою ти поб'єшся
не проміння, а сонячне чудо.
На коліна стає тінь небесна
прихиляється поруч з тобою
Така щира подія чудесна
не траплялась раніше зі мною
 
Сонце очі зелені збудило
наказало вставати так рано
Сновидіння яскраві розбило
де було не лишень просто гарно
Я боюсь відчиняти всі вікна
чути голос птахів серед сходу
Зачинили назавжди нам хвіртку
і у гості тепер зайде жоден
 
Боса ніч заблукала у лісі
загубила зірки по дорозі
Опинилася посеред тиші
зупинилась на вулиці розі
Я чекаю, коли повернешся
коли кинеш на зустріч усмішку
і до долі лицем обернешся
разом ви - непрочитана книжка