Ти просто не живеш - ти існуєш

Ти просто не живеш - ти існуєш
з єдиними думками: раніше б
Раніше б закінчити роботу
раніше б повернутись додому
Але як швидший час, то менше див
ти не помітиш сонце, зір у небі
А саме головне, мій дивний друже
ти забуваєш вірити у себе
"Коли ж настане справжній відпочинок?"
питаєш не у себе, а в людей
Лишаючись буденними, дні линуть
не відчиняючи у щастя і дверей
Лиш ти господар власного життя
творець найкращого, що може бути
Не думай, а міняй своє буття
бо не змінити його іншим людям.