вбили вже нас

Ми втрачаєм безмежність в хаосі
свіжий погляд в реалії час
Опираємось долі ще й досі
не помітивши - вбили вже нас
 
Боємось глянуть прямо в люстерце
мовить слово за власним бажанням
Замість темряви боремось з серцем
і гниємо під камнем вагання
 
Озирнись - може щастя прогавив
повз небесних світил ти пройшов
Зупинись - пригадай, де злукавив
ось де сенс, де себе ти знайшов...