як добре, коли маєш, що згадати

як добре, коли маєш, що згадати
пейзажі за вікном, пізні сніданки
і будьмо чесними, не варто і гадати
за все солодше це любов до ранку;
 
міцний зелений чай, гуркіт коліс
і потяг мчиться швидше за наш час
схід сонця до щасливих ніжних сліз
вдається відчувати лишень раз
 
гарячий дотик рук, дощ за віконцем
какао в кружці, квіти на столі
дитяча радість зустрічати сонце
й вуста твої, палаючі в вогні
 
в навушниках улюблені мотиви
на серці відгуки кохання і надій
сьогодні не залишимось вже тими
хто не леліяв досягнути мрій