не чуть цілий світ

безмежність у думках
стримую рухи
занурююсь в літа
світла б ще трохи

шукати себе
посеред пітьми
й дивитись на небо
як були дітьми

десь чути ту музику
й не чуть цілий світ
думки зліпить вузликом
з вишневих тих віт