Мати

Даякую тебе я за життя,
Яким одорували ти дитя.
Щоночі, ти співали колискові,
Мене уберегла, від злої долі.

Мене на рученьках, ти все носила,
А згодом і ходити научила,
Привила гарний розум, прямоту,
І показала радість, сміх, добро.

Тобі спасибі я говорю мати,
Моя ти рідна, люба до безтами.
Такої більш нема на світі ненька.
Спасибі тобі мити за все в світі.