Ненька

Люба моя ненька,
Ніжна Україно,
Ти в моєму серці,
Душу породила!

Україно матір,
Україно люба,
Чи невже ти здашся,
Ворогу-нелюбо?

Чи невже ти зрадиш,
Діточок своїх?
Чи невже продаш ти,
Ворогу землі?

Ні, постій ще трохи,
Не іди від нас,
Ти свою свободу,
Так просто не віддаш!