Україна

І бачу я як сонце світить вгору,
І чую я як тихо тримтять гори,
На сході соловейко як співає,
У Києві як люд не умолкає.

Все це моя країна-батьківщина!
Моя квітуча рідна Україна!
Сіяє вродою в усі віки-століття,
Не победима, затишна і рідна.