все скінчилось

все скінчилось
немає слів. піду з одного пекла в інше.
я знову чорна, серед всіх, залитих сонцем.
опісля слів добити може тільки тиша –
добий мене і станеш переможцем.
 
якщо життя – піщаний берег моря,
то з мого всі-всі написи вже змились.
нічого у душі, нікого поряд.
невже тепер і справді все скінчилось?...