Кава з вершками

Ми з тобою як кава з вершками,
Кожен день зливаємось разом.
Сиплем щастя в життя міліграми,
І підсолоджуємо часом.
Я благаю в тобі не втопитись,
А ти ніби поглинув душу.
Я в тобі маю змогу зігрітись,
Та міняти все з часом мушу.
Хоч не можемо часто бути,
Та колись ти згадаєш тихо,
Один в одному ми тонути
Будем завжди усім на лихо.