Народна перемога

Ми довгий час ідем до перемоги,
Та не згасає пломінь у душі.
Хоч нелегкі ми вибрали дороги,
Та кріплять нас Тарасові вірші.
Ми втілимо в життя його ідеї,
Повернемо людей на вірний шлях.
Хай уквітчають нашу мову фіалки і лілеї
І зникне у людей назавжди страх.