Ще не вмерла Україна

Ще не вмерла Україна.
Вмирати не хоче.
Бендеровці через спину
По серцю лоскочуть.
Через «євро», через долар
До душі дістали.
Розтинали свою рідну,
Та ще й реготали.
Ще не вмерла Україна
Та дуже нездужа.
Дурман-зіллям опоїла
Чаклунка ворожа.
Захворіла Україна.
Де ж їй ліків взяти?
«Майдануті» гинуть діти.
У розпачі мати.
Брат на брата з дрючиною,
Щоб життя лишити.
Над рідною дитиною
Неньці голосити.
Ще не вмерла Україна.
Невже помирає?
Перевертень сатаніло
Тіло роздирає.
Рідний Київ роздирає,
Схід, Захід, «Карпаття»…
Чорним димом застилає
Гумове багаття.
Безталанні бігляночки
В своїй Україні
Заспівали співаночки
Сумно на руїні.
Ще не вмерла Україна.
Хто може – спасайте.
Як помре, то не воскресне…
Думайте, гадайте.