Ви чули звуки дримб, трембіт?

Ви чули звуки дримб, трембіт?
Їх музику вже чув весь світ.
Вони звучать для нас з часів
Неораних луків й степів.
Так щиро ноти виграють,
Ніби народи повстають!
Та не для нашої землі …
Вам, люди, хати замалі.
І на панських забавах ви
Забули, як були людьми…