Я віддаюся тобі, осінь, назавжди

Я віддаюся тобі, осінь, назавжди.
Всім твоїм чарам, тому, що ти зробила.
Як зіронька на небі, так і ти зійди
І залишися на віки, кохання моє миле!
В тобі я щось знайшла чудове й незабутнє,
Ти покорила серце моє, забравши всю печаль.
Ти – все теперішнє моє, минуле і майбутнє,
Ти – радощі мої, і ти ж – мій жаль…
Ти – вірний друг, що знає, як допомогти,
Ти можеш підібрати гамми слів, потрібні в цю хвилину.
Ти – щастя моє… Ти – це просто ти.
З тобою я у світ мрійливий лину!