Адказ на верш Купалы А хто там iдзе?
А хто там ідзе?
Хто народ наш да сонца вядзе?
Паглядзіце ўважлівей людзі
Быкаў ,Барадулін,Бураўкін
Яны у пачатку,яны на чале.
Паглядзіце, як усё стала нова.
Што здарылася? Адрадзілася мова.
Пануе беларус на зямлі,
Не патрэбны яму ні Барак ні Вова,
І Санькі нахабнікі зь зямлі ўжо зьбяглі.
Што над домам урада ажно сэрца пяе
Знялі стары сьцяг. Зіхаціь БЧБ,
Настаў наш дзень волі,
Бо на народ глядзіць гэрб "Пагоня".
Хай мара адбудзецца
І у шчасьце мы ўсе жыць будзем
На вечным скрыжаваньні памежжы
Ні пад чыім ярмом
Сапраўды незалежныя.