Травеньскаму рэферэндуму 1995 прысьвячаю
Мы вiнаватыя самi,
Бо адмовiлiся ад сьвятога,
Што мовы ня чуем таму i чэрствыя,
Не разумеем нiчога.
Забылi i з мовай Бога,
Чакала ÿ пекла дарога.
Прыйшлi чужынцы,аднялi,дзьвюхмоÿе прынесьлi
I пайшлi ня тым шляхам за правадырамi
У дыктатуру,што ня зьгiнула разам з саÿкамi,
I нiяк ня выйдзем,хоць ты трэсьнi.