Б І Л І Т У Г І П О К Р И В А Л А... (БЕЛЫЕ ТУГИЕ ..)

Б І Л І Т У Г І П О К Р И В А Л А... (БЕЛЫЕ ТУГИЕ ..)
***
Білі тугі покривала —
Білі, ні сліду, ні риски —
         Стелить під небом застиглим
Січень студений і сонний.

В чорнім безлистім  галуззі
Вітер заплутався з ночі.
         Тиша під небом застиглим,
Тиша дзвінка і холодна.

Січень — він білий і чорний:
Білі його покривала,
         Чорна під небом застиглим
У ополонці вода...
 
                                    23.12.2014