ГРУДЕНЬ (ДЕКАБРЬ)

ГРУДЕНЬ (ДЕКАБРЬ)
А надворі вітер, вітер, вітер,
   А надворі грудень, грудень, грудень.
Розсипа мережки з чорних літер
   Вороння – і криком тишу будить.
 
А навколо снігом, снігом, снігом
   Косо  порозкреслювано простір.
В цьому грудні я - як мертвий острів,
   А зима - у бігу, в бігу, в бігу.

І спадає біла зимна хустка
   На надію, що цвіла даремно…
А на серці пустка, пустка, пустка,
   А на серці темно, темно... Темно.

                                                   12.12.15