ЗИМА ТАК НЕ ЩЕДРА НА РАЙДУГИ...

ЗИМА ТАК НЕ ЩЕДРА НА РАЙДУГИ...
Зима так не щедра на райдуги
і на кольори так скупа...
Зимі зовсім-зовсім байдуже,
від чого душа потерпа.
 
Від чого на серці паморозь,
тій білій зимі все одно.
Без мови замерзла зав’язь,
неначе в німому кіно.
 
Бо тій зав’язі, ой, не судилося
розпишатися яблуком мрій,
бо об кригу кохання розбилося,
і ти знову не мій...
 
Ти не мій...
 
 
                                   листопад 2012