БЕЗ НАЗВИ

БЕЗ НАЗВИ
Оксамитова ніч, інкрустована зорями...
 
На якім із наріч будуть вірші прозорими?
Може, мовою леготу над Дніпровими плесами,
На наріччі джерельного кришталевого плескоту,
Може, мовою Хортиці, на наріччі калиновім
Погукає любов, щоби слово прилинуло,
Ну, а може, степи на наріччі волошковім
Нашепочуть рядків із шляхів запрошених,
На наріччі небеснім утішать розмовою...
 
Будуть вірші мої українською мовою.
 
                                              17.10.2014