читай і уходь \ двадцять п’ять снів тому

в невагомій імітації сила подачі захрустить
щоразу перечитуй нажитого тонаж
цей іспит на уважність важливих дурниць
уява безкоштовна їй товар не продаш
 
чотирьом обличчям однієї істоти
одночасно ввижається обраний рівень
двадцять п’ять снів тому я була б не проти
до погодинних розділень
 
крок назад і широка дорога з твердим покриттям
еквівалент дитячої постелі
в очікуванні того чого ніхто не скаже з мирян
ніколи. хоч в серцях і плодяться апостоли
 
а посеред  вулиць гніздиться аврет-базар
в кріслах парадних приміщень присядь читай і уходь
з до нашої ери не належить світ ні примарам ні нам
кого туди не приводь
 
читай і уходь
всі слова кріпляться в паз
небо над містом видно лише з дахових вікон

 
24.06.2013