Демухоморизація або поганизація.

Село Червоний Мухомор переіменували,
І вимагає, як закон - сучасну назву дали.
Три тижні мешканці села
Все сперечались палко,
І назва знайдена була - Село Бліда Поганка.

Червономорці, як прокинулися в ранці
І стали називатись так - нові білопоганці,
А що змінилося з тих пір?
Чи може сбільшилось корів?
Чи може більш смачніше сало
Понаростало у свиней?
Чи може статки у людей
Вже почали зростати?
Чи може в лісі соловей
Гарніше став співати?
Та ні, все так, як і було,
Що маєм, то і мали.
Якого ж біса це село переіменували?

Тут люди геть не вінуваті,
Коли при владі дурнуваті.
Та скільки ж дурнів ще терпіти?
Я б їх переіменував,
Та соромно - почують діти.