Хроники предНовоГодия.

"МінскіЯ Хронікі. Хронікі перадНаваГоддзя".

Новы Год прыходзе кожны год.
А СтарЫ – куды дзяЕцца?
Невядома – што там будзе напярОд...
А ад мінулага нікУды не падзецца...

Новы Год нясе з сабой Надзеі.
Новы Год дае пачатак Марам.
Мары у кагосьці – “навадзелы”,
а у кагосьці – тыя ж, што і ў Старым...

Новы Год па-чалавЕччы – Сьвята.
Стомленнасць адкінуўшы, сярод сям’і памысліць.
Стары Год ні ў чым не вінаваты,
калі Мары не збыліся...

Новы Год! Мы хочам верыць ў Мары!
Верым – ў Новым Годзе будзем мы шчаслівымі!
А зараз, развітАемся па-добраму са Старым:
Ён стараўся, Стары Год наш мІлы...
*+*
30 снежня 2012 г. 
(*Надзеі – Надежды; Мары –Мечты; стомленнасць – усталость;
памысліць – обдумать; зараз - сейчас; развітаемся - попрощаемся).