ПІСЛЯ ПРОЛІСКІВ СИНЬОЇ ПОВЕНІ

ПІСЛЯ ПРОЛІСКІВ СИНЬОЇ ПОВЕНІ
*       *       * (ПОСЛЕ СИНЕГО ПОДСНЕЖНИКОВ РАЗЛИВА...)
 
Після пролісків синьої повені
Калинова мете хуртовина,
І бузкові гілки зачаровані
У ліловій мережаться піні.
 
Віддзеркалилось небо в озерці,
Пахне ранок весняною бростю,
Ясен-квітень із приязню в серці
Вирушає до травня у гості.
 
Перекреслена ластівки рискою,
Тане в небі прозора хмарина.
А під сонцем, ласкавим
                               і пристрасним,
Вся у квітах - моя Україна.
 
                                      25.03.2015