ЧЕКАННЯ (ОЖИДАНИЕ)

ЧЕКАННЯ (ОЖИДАНИЕ)
А ти знаєш, шо море розфарбовує небо?..
Море срібне, як місяць у ясній вишині,
і рожеве, як ранок — той, що манить до себе,
і зелене, як літо — те, що сниться мені.               
 
А ти знаєш, що море розфарбовує вітер?..
Море сиве, як хмари, що гойдають грозу,
і прозоре, як шепіт квітів, сонцю відкритих,
й кучеряве від штормів,  що розраду несуть.
 
А ти знаєш, що море розфарбовують ранки
і червоні — на вітер — чарівні вечори,
коли крила складають білосніжні фіранки,
коли зоряне срібло струмує згори.
 
В нас попереду — літо, повне моря і неба,
повне сонця і вітру, що не знає оков.
В нас попереду — зустріч... і чекає на тебе
біля ніжного моря непочата любов.
 
                                                          15. 07. 2012