Ювілей - золота перлина

Ювілей - золота перлина,
п'ятдеят - тільки раз на життя.
То ж нехай тільки добрі хвилини
все плекають у майбуття.

Щоб  у щирості Вас кохали,
всі, хто поряд зустрівсь у житті.
І щоб, навіть, квіти всміхались,
що посаджені на вікні.

Пів століття - велика сила,
і життя - то великий дар.
Дай Боже, щоб природа любила,
й сонце лагідне із-за хмар.

Щоб краса, що вирує в світі,
душу Вашу теплом зігрівала.
А родина й тепло оселі,
ні жалю ні смутку не знали.

Щоб здоров'я й благополуччя
разом з вдачею заручились.
І сади буяли квітуче,
на прекрасній життєвій ниві.

З днем народження, з Ювілеєм,
ми вітаємо щиро Вас.
Щоб збувалися Ваші мрії,
і красою розлився час.