Закоханий погляд

Закоханий погляд
До долу стрімко летіло пожовкле листя
І в місті раптово настала осінь...
Ти поруч і з кожною миттю
Я відчуваю,що нема нічого
Рідніше за твої долоні.
Ти цілував мене у скроню
І закохано дивився у вічі...
Твій зелений,замріяний погляд
В моїй душі оселився навічно.
З тобою я завжди щаслива!
Я знаю,що щастя буває!
І нехай ця осінь мінлива
Та кохання не згасить вона.