Желаешь рассмешить Бога - ...

Желаешь рассмешить Бога - ...
Он запланировал жизнь. 
Светлую. 
Абсолютно-чёткую. 

И смеялось небо. 
Громогласно-ярко. 

В следующей жизни он запланирует смерть. 

   Чтобы жить. 

       ...если вспомнит...





оригинал:

Бажаєш розсмішити Бога – …




Він запланував життя. 
Світле. 
Бездоганно–чітке.

І сміялося небо. 
Яскраво–голосно.

Наступного життя він запланує смерть.

     Щоб жити.

          …якщо згадає…