Є надія

Є надія
Лише тоді  ми починаєм розуміти,
Коли втрачаємо надію,
Коли нема куди летіти,
Коли в нас відбирають мрію.
Коли ми залишаємось самі,
Коли немає з ким поговорити,
Коли бездонні  очі та сумні,
Коли нема для чого жити.
Але в житті круті є повороти,
І завтра що, кого чекає?
І  хто стоятиме навпроти,
В життя твоє хто завітає:
Як сонця ясний промінець,
Як подих, як надія кольорова.
З'явилась посмішка і рум'янéць,
І знов життя яскраве та чудове!