Вогонь іще палає,ще горить

Вогонь іще палає,ще  горить
Та  вже за мить любов моя
Свічею спаленої стане,
Вкриє тіло кольором туги,
Чорним цвітом
З ароматом солодкоїдучим.
Й дивний спокій,
Як осінній сон,
Змахне прощально,
Мов крильми,руками
Над прірвою життя
І вузлом з тяжкими думками...
Ми розвіємося 
Сірим попелом амбри
Над нашими могилами
Й роками.