Жовтопузий трамвайчик

Скрипить по рейкам
Стара калимага,
Жовтопузий трамвайчик,
Ровесник моїх батьків,
З півчетвертої ранку 
На  виїзд трудяга,
Колесить по колу 
З півсотні років.

В промзоні  майстри
Підлагодять проблеми,
Маляр наведе нові  кольори.
І знову  на рейки,
І знову в дорогу,
Намотувать нові роки.