Ілюзія кохання

Ілюзія кохання
Між берегів бажання
Швидкоплинної ріки,
Що зветься  коротко 
Життям.

Лиш дійсний тільки час
І він розчавить нас 
На дотику століть:
Все мине ,мов подих,
Мов єдина мить-
Кохання  й життя,
Сплетене в одне
На  перехресті долі
Твоєї та мої.