Цінне знецінено

Цінне знецінено,
Святині запльовано,
Замість ікони
Новоз"явлений ідол на троні.
Всі  у поклоні,
Сподіванні  кращої долі.
Люди- застигле каміння,
Моляться та не іконі...
Молять постолюдина.
Молять не Бога
Сліпі сотворіння...