Друг

Друг
Ти друг мені і навіть більше,
Без тебе на багато гірше,
З тобою я щаслива дуже,
І хто говорить, що... Байдуже!
Думки про тебе зігрівають
І гарний настрій зберігають.
Я просто знаю, що ти є,
Мій янгол, сонечко моє.
Сумний як і самотній будеш,
Згадай мене і все забудеш.
Тобі я подумки всміхнусь,
Й на відстанні руки торкнусь.
Відчуєш ти тепло моє,
Тому що я десь поряд є.
Хоч ти й не бачиш, не зважай,
Заплющуй очі й уявляй!
Якщо в думках ми будем вдвох,
Почуєш серця стук обох.
На мить нас мрії поєднають
І дзвони щасття пролунають!