Серце лампадою не загорілось

Серце лампадою
Не загорілось,
Вуста Творцю 
Молитву не шептали,
Я у свідомості своїй 
Храму любові 
Не побудувала,
Бо ідола зустріла 
З синіми очами
І у жертовному вогні
Сама  спалила 
Свою душу грішну.