Я дивлюсь тобі в очі...

Я дивлюсь тобі в очі...
Я дивлюсь тобі в очі
Тільки в освідомленому сні.
Я бачу тебе наскрізь, Мені це вдалося. Тепер не буду сподіватися
На наші обійми і спільні думки.
Пилина з очей нарешті знялася.
Не буду тепер гніватися із-за нелюбові,
Не буду згадувати наші недорозмови.
Я водночас і вільна,
А дурними думками ще поряд з тобою.