На війні

На війні
Думок багато серед ночі:
Чиї серця на чужині?
Проллються сльозоньки дівочі,
За тих невинних на війні.

Душа болить за тих солдатів,
Хто кров пролив і проливає
Чиїсь сини, комусь за брата,
За що ж сволота їх вбиває?