Останнє кохання Дарта Вейдера
Останнє кохання Дарта,
подоба безглуздого жарта.
Хто в змозі полюбити таке,
у масці підступне та зле?
Останнє кохання Дарта,
все ж сталося в кінці марта.
Тоді вся імперська варта,
під гру великого барда,
співала под вікнами їм серенади.
Під гуркіт повстанської канонади.
А потім разом спостерігали комети,
сузір'я манили своєю красою.
А він дарував їй цілі планети,
для нього вона була, мабуть, святою.
Відносини ці в їх життя внесли зміни,
і замість кривавого пекла війни.
Вони ніжились сонечком на Татуїні,
яскраві, казкові бачили сни.
А потім всім натовпом гуляли весілля,
і Йода за свідка був, танцював з Обі-Ваном.
Імператор - і той забув про насилля,
з повстанцями бігав, і нюхав тюльпани.
Ну хто ж його знав, що дівчина,
всеж мала у рукаві джокера.
Коханням зцілила тріщину,
у сердці молодого Скайуокера.