Твой Бог дае табе пакуты на крыжы.

Твой Бог дае табе пакуты на крыжы.
Ці для таго, каб верылі мацней?
Ці для таго, каб у глухой цішы
Глушылі выкрыкам глухіх людзей?
Твой Бог дае табе пакуты на крыжы-
Усім невінаватым помсціць за віноўных,
А тыя абяцаюць усё адно грашыць,
Бо плацяць Богу не сваёю кроўю.
Твой Бог дае табе пакуты на крыжы.
Усё за тое, што ты даволі сціплы.
І малітвы пустыя, не кажы,
І не крычы попусту ахрыпла.