ВЕРЕСЕНЬ (СЕНТЯБРЬ)

ВЕРЕСЕНЬ (СЕНТЯБРЬ)
***У вересня — напівпрозорі крони,
Жовтавий цвіт і гіркуватий дим,
Сльота — і сонце ранком напівсонним,
І паморозь, і призабутий грім...
 
                     *     *     *
Застигли айстри, як терпке прощання,
І літо відлітає за гусьми...
Як я люблю оце напівчекання
І напівстрах — передчуття зими!