**18

Ви не знаєте як пахне небо? 
Який чудовий аромат хмарок...
А скільки морю крапель треба,
А небу скільки треба зірчок?

А скільки людям треба теплоти?..
Ніжності, любові, щастя?
Якої треба нам дістати висоти,
Які повісити прикраси на зап'ястя?...

Як відчувати те, що у душі?
Та як горіти, та так щоб до кінця?..
А ну, шановні, поясніть мені-
як прислухатись до серця?..