Розпалюй

розпалюй свій вогонь
 
не дай йому піти.
 
розкрий свою долонь,
 
тримай мене в пітьмі.
 
 
розпалюй свій вогонь,
 
зігрій в арктичній холодині.
 
нас забере вагон,
 
в якому ми єдині.
 
 
ми забудемо про час,
 
закінчаться сни.
 
буде грати ніжний джаз-
 
і струни моєї душі.
 
 
розпалюй свій вогонь
 
в моїй душі.
 
не відпускай моїх долонь
 
у розпал холодної ночі...