Щастя

Сумніви долаються печаллю,
А печаль долається добром.
Щастя не долається ніколи,
Його золотом вважати можна, серебром!..
Щастя можна не чекати,
А воно само прийде.
Його можна і не знати,
Головне, воно тебе знайде.
Щастя може бути і в коханні,
Воно може бути і в батьках.
Прийти може  спозарання,
Може й у мрійливих снах.
Може і не з’явиться ніколи;
Хоча ні! Такого не буває!
Воно є у кожної людини,
І, коли з’явитись треба, знає.