Шкільна любов

Під ясним місяцем тихою нічкою
Ми не зустрінемось більше ніколи.
Ти заплітав мені волосся стрічкою,
Проводжав вечором завжди із школи. Приспів
Та все не так, часи змінились,
Вже ти портфель мій не візьмеш.
Лиш стрічка й спогади лишились,
Й кохання, що було без меж. Чи пам’ятаєш ти, як ми зустрілися,
Як ми розходились біля будинку.
Мені недавно ці зустрічі снилися,
Хочу у школу хоча б на хвилинку. Приспів Згадую кожен раз наш поцілунок той,
Палкі вуста твої й шалені очі.
Для мене завжди ти був, як шкільний герой.
Приснись останній раз цієї ночі! Приспів