Чекаю чудес

Покрите небо хмарами, Птахи летять у вирій.
Я, оповита чарами,
У очі неба сірі
Дивлюсь та й думу думаю,
Чекаю я на диво.
Птахи, так сумно-сумно нам:
Без вас так хворобливо…
 Пр.  Осінні чари небес,
         Осінній вітер кохання,
         Я все чекаю чудес
         Й з тобою, осінь, єднання. Дерева в’януть, жовкне все, Дощ за вікном шепоче.
Ти заглянув в моє лице,
Що там побачить хочеш?
Там відображення тебе,
Там ти і більш нічого!
Я в тиші чую лиш себе,
Нема тебе, нема нікого…
Пр. (2 р.) Я бачу в снах тебе завжди, Я чую голос ніжний.
Роби що хочеш, лиш не йди!
Лиши для мене грішний
Цей світ, цю долю, це буття,
Нехай мене чекає
Негода й зло – таке життя,
А щастя покидає!..
Пр. (2 р.)