Чекання

Болюче розставання, так хочу все вернути,
Коли ти поряд, мені так хочеться літати.
Ти так далеко, а я хочу поряд бути,
Весь час я чути тебе хочу, бачити і відчувати.
Це був найкращий час, коли я зрозуміла,
Що ми знов разом, хоч минув вже рік.
Я весь цей рік з докором в душі жила,
Що щастя строк у мене давно стік.
Але з`явився другий шанс в житті мені,
Адже вже третій шанс, можливо, не дано.
Я постараюся його не втратити, о ні!
Мені любов у голову стучить, як те вино…
Весь час я думаю лише за тебе,
Весь час мені здаєшся уві сні.
Та вже сумую… Коли ти будеш біля мене?
Коли здійсняться мрії? Я вже чекаю до зустрічі дні.