Котилось сонце до колиски

Котилось сонце до колиски,
В вечірнім небі піднімалася зоря,
В красі своїй  із  сяйві  й блиску
В серпневій тишині купалася земля.

Життя  п"янило барвами чарів
Таких медових літніх вечорів,
До нестерпного болю хотілося жити,
У  щастя вірити й тебе любити.