Я сьогодні розкута і п*яна

Я сьогодні  розкута  і п*яна
І в душі ще така  молода,
І в  обіймах хмільного дурману
Думать не хочу про своє життя.

Я з  тобою сьогодні   в останнє
П*ю отруту розлуки й вино,
Забуваю про своє кохання
Й вмовляю себе,що мені  все одно...

Все одно,та  чомусь тремтить серце,
Набігає на очі зрадлива сльоза...
Вже ніколи,ніколи в небесах не озветься
Розтоптане нами святе почуття...