коли ти...

коли ти...
коли ти щоранку сідаєш до своєї машини,
заводиш двигун, нехтуєш ременем безпеки,
згадай, що у тебе є як мінімум три людини,
які тебе люблять, яким без тебе нелегко.

звісно, ти завжди дуже кудись поспішаєш:
друзі чекають чи в офісі кава стигне.
життя це момент –  ти більше нічого й не маєш.
збав швидкість. на небо ти завжди встигнеш.